Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning, horecalocatie of kantoorruimte?

Ik help u graag op weg.

Ik ga als volgt te werk:

Op een geschikt moment breng ik een bezoek aan de betreffende ruimte. Ik maak kennis met al haar gebruikers en luister naar uw wensen en mogelijkheden. Tijdens dit gesprek probeer ik ook zoveel mogelijk over iedereen te weten te komen.
Ik neem maten en kleuren op en neem foto’s.

Al deze informatie neem ik mee naar mijn kantoor en verwerk ik in een advies. Compleet met kleurenplan, meubels en accessoires.
Dit presenteer ik op een later moment met behulp van bijvoorbeeld illustraties, foto’s, fotoanimaties, 3D-tekeningen, producten en staaltjes. Het plan verwerk ik op een handig en overzichtelijk moodboard. Dit mag u na ons gesprek houden.
Met dit plan kunt u zelf vooruit. Schaf de producten aan die nodig zijn voor het interieur en ga lekker aan de slag.

Bent u enthousiast over mijn plan en wilt u liever dat ik het werk voor u uitvoer, dan kan dat natuurlijk ook. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte van mij.

De kosten van mijn interieuradvies
Alvorens ik u ontmoet en de ruimte in me opneem heeft u van mij een prijs of prijsindicatie ontvangen op basis van de informatie die ik in het eerste contact heb gekregen (telefonisch en/of mail). Bent u akkoord met deze prijs of prijsindicatie dan maken we een afspraak voor de bezichtiging en persoonlijke ontmoeting.

De prijs is op basis van de betreffende ruimte(s) en eventuele speciale wensen.

Aanvraag interieuradvies

Vul onderstaande gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Bestand meesturen (opioneel)